Hoppa till innehåll

HYRA BELYSNING

Hyr belysning

Är du i behov av att hyra belysning så som discoljus, scenljus, partylampor eller andra typer av discolampor till skoldisco, bröllop eller fest? Via oss hyr du ljuseffekter i Karlstad både enkelt och billigt.

Hyr belysning

Se också alla ljudsystem du kan av hyra oss i Karlstad:

ljueeffekter

LED DISCOKULA

250 kr/dygn

HYR DISCOKULAN

DISCOLAMPOR

600 kr/dygn

HYR PARTYBARS
UV-Lampor

UV-LAMPOR

400 kr/dygn

HYR UV LAMPOR
Disco-laser-ljus

DISCOLASERS

300 kr/dygn

HYR DISCOLASER
Wall-wash-Dekorljus

DEKORLJUS

400 kr/dygn

HYR DEKORLJUS
Rökmaskin

RÖKMASKIN

300 kr/dygn

HYR RÖKMASKIN

Är du ibehov av att hyra partytält? Se alla våra tält här:

Så fungerar det att hyra discoljus av oss:

Här får du svar på några av det vanligaste frågorna vi stöter på när folk vill hyra discoljus & discolampor utav oss. Finner du inte svar på din fråga nedan, så kan du alltid ta kontakt med oss via våran kontaktsida så hjälper vi er där med svar på era frågor till oss.

1: Hur hyr man discolampor från oss?

Leta reda på vilken discolampa som du skulle vilja hyra utav oss, och gå in på Hygglo.se och boka lamorna via dem. All uthyrning och bokning sker via Hygglo, där du också kan se när lamporna är lediga för uthyrning. Behöver du hjälp med vilka lampor som skulle passa era ändamål bäst, så kan ni alltid höra av er med era frågor till oss via kontaktsidan.

2: Vilka belysning passar till vad?

Vi har arrangerat allt ifrån barndiscon, bröllop och större fester, och kan hjälpa dig med att välja ut vilka lampor som skulle passa er bäst. Ska du hyra belysning till bröllop så kanske du inte behöver hyra massa discolaser osv. Vi har belysning som vi hyr ut för alla möjliga ändamål, och discolampor / scenljus som är både lätta att använda och mer avancerade armaturer för dig som vill kunna styra dem med ljusmixerbord (DMX styrning).

3: Vart kan jag hämta discoljusen i Karlstad?

När du hyrt discoljusen av oss så kan du sedan efter det att vi bestämt tid och plats, hämta lamporna i Karstad, eller i Grums. Vi går då igenom dem och ser att dem är hela när du ska hyra dem. Vi lämnar ut alla våra saker från vårat lager som ligger på gräsdalen i Karstad, men kan också vid behov ibland också köra ut lamporna runt om i Karlstad.

4: Kan alla hyra partybelsyning utav oss?

JA, alla kan hyra utav oss oavsett det är privatpersoner eller företag. Vi använder oss utav tjänsten Hygglo.se som all bokning sker via, och dem tillåter all med BankID verifierng att hyra via dem. När vi fått in en bokning så kommer vi tillsammans fram till när du ska hämta upp det du har hyrt, och när du ska lämna tillbaka det som är uthyrt. För att läsa mera om betalningar och försäkringar så kan du besöka Hygglo där du kan läsa mera om det.