Hoppa till innehåll

HYRA LJUDANLÄGGNING

Ljudanläggning

Är du i behov av att hyra ljudanläggning till ett kommmande bröllop, fest eller studentfirande i Karlstad? Vi har uthyrning av både enklare partyhögtalare, PA-system & aktiva högtalare, trådlösa mikrofoner, dj mixerbord, mixerbord & slutsteg.

Ljudanläggning

Se också våra discolampor & scenbelysning vi hyr ut:

Exempel på ljudsystem du kan hyra av oss:

Nedan har du Har du exempel på några utav det saker vi hyr ut i Karlstad. Du hittar bland annat PA-system, Dj mixerbord, PA mixerbord, slutsteg, Trådlösa mikrofoner, partyhögtalare & aktiva högtalare, passiva subwoofers och högtalarstativ som du kan hyra av oss.

PA System

PA-SYSTEM

799 kr/dygn

HYR PA-SYSTEM
Aktiva-hogtalare

AKTIVA HÖGTALARE

399 kr/dygn

HYR HÖGTALARE
Ljudanlaggning

LJUDSYSTEM

1999 kr/dygn

HYR LJUDSYSTEM
Hyr PA mixerbord

PA MIXERBORD

150 kr/dygn

HYR MIXERBORD

PARTYHÖGTALARE

500 kr/dygn

HYR HÖGTALARE

MIKROFONER

175 kr/dygn

HYR MIKROFONER

Se också våra partytält vi hyr ut i Karlstad området:

Vanliga frågor om att hyra ljudanläggningar

Att hyra ljudanläggning i sig är inte svårt, men det kan vara lite lurigt för den som inte kan vilket ljudsystem man faktiskt ska hyra. Nedan får du svar på några av det vanligare frågorna som vi på HyraTillFest.se i Karlstad får om uthyrning utav PA-system och PA-högtalare.

1: Hur stor ljudanläggning behöver jag hyra?

Storleken på den ljudanläggning du ska hyra avgörs till stor del av hur många som ska närvara på festen, bröllopet m.m. Men också naturligtvis vad du ska använda ljudsystemet till. Vill du ha ett ljud som bara ska gå som bakgrundsmusik och till tal under kvällen, så behöver du inte så kraftiga högtalare. Ska du däremot ha ett gött tryck i basen behövs det helt enkelt mera. Vi kan hjälpa dig att hyra pa-system efter dina behov.

2: Kan man få ljudsystemet utkört om man hyr?

Normalt sett så är detta inget vi erbjuder när du hyr ljudsystem utav oss, men kan naturligtvis ordnas om det är ett måste. Behöver du få sakerna utkörda till en festlokal så hör av dig innan du hyr någonting utav oss, och skriv vart du ska ha festen/bröllopet, så kanske vi ändå kan ordna det åt er.

3: Vart i Karlstad har vi våran uthyrning?

All våran uthyrning sker via Hygglo.se där vi tar emot bokningar, sedan lämnar vi ut vid uthyrningar på Gräsdalen i Karlstad som vi har ett förråd. Vi är en privat aktör som använder våra saker till skoldiscon, och hyr helt enkelt ut våra saker när vi själva inte skall använda dem för att få in lite extra pengar för alla saker vi har köpt på oss. Vi har tyvärr inget kontor eller liknande som man kan besöka oss på.

4: Kan både företag & privatpersoner hyra av oss?

JA, det spelar ingen som helst roll om du är en privatperson eller förtag som vill hyra våra ljudanläggningar, Hygglo som vi använder som bokningstjänst tillåter alla att hyra via dem. För att få mera information om både betalning och hur det fungerar så kan du läsa mera på Hygglo.se.