Hoppa till innehåll

HYRA PARTYTÄLT

Partytält

Är du på jagt efter att hyra partytält så har du hittat helt rätt, vi har flera stycken olika festtält vi hyr ut i Karlstad. Våra tält finns olika storlekar & vi har också uthyrning av tillbehör så som stolar & bord, partybelsyning och ljudanläggningar till festen.

Partytält

Vill du se allt du kan hyra till festen utav oss i Karlstad?

Party-talt-6x4-1

PARTYTÄLT 4x6 M

500 kr/dygn

HYR PARTYTÄLT
Party-talt-8x4-1

PARTYTÄLT 4x8 M

700 kr/dygn

HYR PARTYTÄLT
Party-talt-10x5-1

PARTYTÄLT 5x10 M

900 kr/dygn

HYR PARTYTÄLT
Party-talt-12x6-1

PARTYTÄLT 6x12 M

1100 kr/dygn

HYR PARTYTÄLT
Hopfällbart bord

BORD

4 st - 300kr/dygn

HYR BORDEN
Hopfällbara stolar bra

FESTLOKALER

16 st - 550kr/dygn

HYR STOLARNA

Se också alla ljudsystem till partyt du kan hyra av oss:

Vanliga frågor vi får på Hyratillfest.se

Nedan har du svar på det vanligaste frågorna som vi på Hyratillfest.se får utav våra besökare, finner du inte svar på din fråga nedan kan du också dra iväg ett mail till oss via våran kontaktsida. Så hör vi av oss med svar oftast inom 24 timmar, men för det mesta mycket snabbare!

1: Kan vem som helst lista sig på HyraTillFest.se?

Hos oss kan det flesta som har partytält, band, DJ eller annat att hyra ut till fester få sina saker/annonser listade på sajten. Vi kan till Exempel länka till ditt Hygglo konto, eller till eran hemsida. Naturligtvis måste vi se ett mervärde för våra besökare för att vi ska lista er hos oss.

2: Vad kan man hyra till festen via oss?

Vi erbjuder bland annat uthyrning utav ljud & ljus, partytält och massa annat kalasbra att ha på en fest. Vi har även kontakt med både DJ’s. rockband och coverband i Karlstad som vi kan hjälpa er att komma i kontakt med. Vi har det mesta som krävs för en lyckad fest.

3: Hur hyr du till festen?

Det är väldigt enkelt att komma i kontakt med antingen oss, eller någon annan som är listad på denna sidan som har uthyrning av partyprylar. Leta bara upp vad det är som du ska hyra, sedan så finns det alltid en länk vidare till den som hyr ut sakerna du vill låna.

4: Vad kostar det med uthyrning till party?

Priserna för det saker vi listar på hemsidan avgörs dels av oss själva på det saker viu själva har uthyrning på, men också fristånde från dem som har listat sina saker på våran sajt. Uthyrning utav PA-system, partytält, discoljus m.m. brukar alltid vara billigare via oss än hos andra företag.